Over Ingrid

Waarom is Ingrid winstexpert ?

 In ruim 10 jaar tijd bouwde Ingrid van Westen een bedrijf op van € 0 naar een waarde van meer dan € 1.000.000.

Samen met haar man heeft zij een MKB-bedrijf gehad met een omzet van gemiddeld 7 miljoen per jaar. Zij namen in 2005 het bedrijf over in een erg slechte financiële positie, maar waren er van overtuigd dat zij dit bedrijf om konden buigen. Naast het werken met een geweldig team van mensen, was Ingrid dagelijks bezig om het bedrijf aan te sturen op basis van cijfers.

Zij pasten stap voor stap veranderingen toe in het bedrijf om te werken aan efficiëntie en aan de best mogelijke financiële resultaten. Ingrid beoordeelde wat ze moesten investeren om hun doelen te behalen en van te voren maakte zij een inschatting wat dit dan financieel opleverde. Dit vond Ingrid een enorme uitdaging. En stap voor stap behaalden zij succes. En dit leverde haar heel veel positieve energie op.

In 2016 is Ingrid haar man op 44-jarige leeftijd overleden aan de verschrikkelijke ziekte kanker. Zij stond er alleen voor, moeder van twee kinderen toen 6 en 8 jaar oud. En nog een bedrijf te runnen met 16 personeelsleden.

Ingrid besloot om het bedrijf te verkopen. Zij kon haar bedrijf verkopen. Want ze hadden in het verleden een bedrijf “met waarde” opgebouwd.

Door haar financiële onafhankelijkheid voelt zij zich mentaal een sterk persoon. Dit gevoel gunt zij iedere ondernemer !

Met alle kennis die Ingrid heeft opgebouwd door een bedrijf van 0 om te buigen naar een financieel succes is zij voor jou als high-end ondernemer van ongekende waarde.

Zij is niet de boekhouder die gewend is om alleen maar met cijfers te werken, nee zij is diegene die met jou samen wilt werken om van jouw bedrijf een financieel succes te maken.

Met mijn expertise van de afgelopen jaren zie ik het als een uitdaging om samen met jou te werken aan jouw bedrijf, want ik gun jou ook financiële vrijheid waarvan iedere ondernemer droomt. Financiële onafhankelijkheid maakt mij mentaal een sterk persoon.

Plan een vrijblijvend gratis strategiegesprek in

Contact

Ingrid van Westen - De Winstexpert
Oude Nieuwlandseweg 5
4306 NN Nieuwerkerk
T: 06 - 53 18 38 74
E: info@ingridvanwesten.nl

ingrid-van-westen-certificaat
© 2018 -2024  Ingrid van Westen | Privacy Verklaring  | Algemene Voorwaarden