Profit First

Bouw aan een financieel gezond bedrijf

Structuur en overzicht nodig in je financiën? Dit bereik je met ‘Profit First’, een beproefde methode voor het managen van financiën. Dankzij financiële rust sta je vrijer en bewuster in het leven. Bovendien wordt het voor jou eenvoudiger om nieuwe stappen te zetten in het bouwen aan een winstgevende onderneming. Wil jij je zelfvertrouwen vergroten als ondernemer door eerlijk te kijken naar je geldstromen? Meld je aan voor een assessment bij Ingrid van Westen. Ik werk veelvuldig met deze methode en hij heeft effect. Niet voor niets zijn talloze ondernemers je al voorgegaan.

Bouwen aan een winstgevend bedrijf

Als ondernemer komt er van alles op je af. Soms zo veel dat je gemakkelijk vergeet waar het daadwerkelijk om gaat: een aantrekkelijk rendement. Het is je wens dat je bedrijf groeit en dat je financieel gezond bent. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Het is daarom belangrijk om dagelijks te kijken hoe je er voor staat, te bedenken waar je over 5 of 10 jaar wilt zijn én door je dromen te realiseren, zowel zakelijk als privé. Ik geef je graag het benodigde duwtje in de rug om dit te bewerkstelligen. Maak hiervoor kennis met de ‘Profit First-methode’ en creëer met mijn aanpak een winstgevende onderneming.

ProfitCon

Op ProfitCon 2019 kreeg ik mijn certificaat uitgereikt voor Profit First Professional. Ik ben enorm trots dat ik opgeleid ben door Femke Hogema en haar team. Ook Mike Michalowicz de auteur en mede-oprichter van Profit First was voor dit evenement overgekomen uit Amerika.

Femke Hogema is oprichter van Profit First Nederland en mede-auteur van de Nederlandse editie van het boek Profit First. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk. Ze is als geen ander in staat om complexe materie terug te brengen tot de kern. Het is haar missie dat alle ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf runnen. Toen ze in aanraking kwam met Profit First, was het alsof de hemel op aarde landde. Op deze methode heeft ze al tien jaar gewacht! Femke inspireert het liefste alle ondernemers van Nederland om Profit First te implementeren. Dat doet ze door te schrijven, te spreken en boekhouders en accountants in Nederland op te leiden tot Profit First Professional!

Hoe creëer je winst met je bedrijf?

De methode ‘Profit First’ werkt volgens een viertal principes. Ik zet ze graag voor je uiteen:

1. Kleine bordjes principe: verdeling van geld via diverse bankrekeningen.

2. Juiste volgorde: je reserveert eerst een deel van inkomend geld als winstbedrag.

3. Haal de verleiding er af: geld parkeren op een andere bankrekening.

4. Zorg voor een vast ritme: 2 minuten per dag besteden aan je administratie en iedere 2 weken een vast moment om binnenkomend geld te verdelen.

Dankzij mijn aanpak en coaching help ik jou dit gestructureerd en succesvol toepassen!

Plan een Profit assessment bij Ingrid van Westen

Wil je niet meer elke maand de eindjes aan elkaar knopen en is het je wens om het roer voorgoed om te gooien? Het is mijn missie dat jij als ondernemer een gezonde en winstgevende organisatie runt waar je plezier en voldoening uit haalt. De ‘Profit First-methode’ kan je hier uitstekend bij helpen. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en durf je het aan om deze methode toe te passen in je eigen bedrijf? Meld je aan voor een assessment bij mij op kantoor of laten we op laagdrempelige wijze met elkaar kennismaken. Ik help je graag op weg!

Hoe zou het voor je zijn om op deze manier te werken?

1. Je weet dagelijks hoe je er financieel voor staat.

2. Je kunt bouwen aan de groei van je bedrijf.

3. Waar wil je staan over 5 of 10 jaar?

4. Waar droom je van zakelijk en/of privé?

Contact

Ingrid van Westen - De Winstexpert
Oude Nieuwlandseweg 5
4306 NN Nieuwerkerk
T: 06 - 53 18 38 74
E: info@ingridvanwesten.nl

ingrid-van-westen-certificaat

Financiële tips ontvangen?

© 2018 -2020 Ingrid van Westen | Privacy Verklaring
ingrid-van-westen-whitepaper

15 unieke financiële tips

 

Ik geef jou in dit e-book 15 financiële tips waarmee jij je doelen kunt gaan bereiken!

 

Vraag het e-book gratis aan! 

avg

Bedankt voor het aanvragen.