Als er iets belangrijk is in een samenwerking, is het wel vertrouwen. Ik stel mij daarom graag voor, zodat ik straks niet alleen weet wie jij bent, maar jij ook goed weet wie ik ben.

Als dochter van een ondernemersgezin had ik altijd de droom om zelf ook ondernemer te worden. Ruim 11 jaar ben ik samen met mijn man trotse eigenaar geweest van een MKB-bedrijf. Binnen ons bedrijf ben ik zelf de financieel verantwoordelijke geweest.

Als kapitein van een schip is het erg belangrijk om de juiste koers te varen. Deze koers kun je alleen varen wanneer je weet waar je zaken kunt verbeteren binnen je bedrijf. En het geeft je zo’n fijn gevoel wanneer je bouwt aan je bedrijfsstrategie dit resulteert in een groeiend financieel resultaat. Zo zijn wij altijd continue bezig geweest om ons bedrijf aan te sturen, waardoor we een succesvol gezond financieel bedrijf opgebouwd hebben.

Met mijn expertise van de afgelopen jaren zie ik het als een uitdaging om samen met jou te werken aan jouw bedrijf, want ik gun jou ook financiële vrijheid waarvan iedere ondernemer droomt. Financiële onafhankelijkheid maakt mij mentaal een sterk persoon.

Mijn verhaal

In het verre verleden ben ik mijn arbeidsloopbaan gestart als doktersassistente. Ik was zo’n lastige puber die geen zin had om de Havo af te maken. Mijn vakkenpakket was er helemaal gericht om naar de HEAO te gaan. Maar uiteindelijk gekozen voor de MBO opleiding doktersassistente. Een erg leuk beroep, maar na ruim 10 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben me toen gaan richten op het runnen van de financiële administratie binnen een bedrijf. Nog steeds had ik het gevoel dat ik meer kon presteren. De droom was om samen met mijn man een eigen bedrijf te beginnen. Uiteindelijk zijn wij in 2001 bij een landbouwmechanisatiebedrijf gaan werken, als dochter van een akkerbouwer was ik helemaal bekend in deze branche. De reden van deze stap was dat de huidige eigenaren geen opvolgers hadden om hun bedrijf voort te zetten. Op 1 april 2005 zijn wij eigenaren geworden van dit bedrijf. Op het moment van overname verkeerde het bedrijf in een financieel slechte situatie. Maar doordat we al een aantal jaren werkzaam waren binnen dit bedrijf, wisten we precies wat er ons inziens veranderd moest worden om financieel betere resultaten te behalen. Diverse bedrijfsprocessen hebben we aangepast om het geheel te optimaliseren en vlekkeloos te laten verlopen. Jaar na jaar hadden we goede financiële resultaten en konden wij investeren en groeien met ons bedrijf. Uiteindelijk hadden wij 16 personeelsleden en vormden we met z’n allen een echt team. De klant stond bij ons centraal. De tevredenheid van onze klanten gaf ons enorm veel werkplezier.  Helaas is er bij mijn man begin 2013 slokdarmkanker geconstateerd, ondanks vele ingrepen en behandelingen is hij in maart 2016 overleden aan deze ernstige ziekte. Eind 2016 heb ik besloten om voor mijn gezin te kiezen en het bedrijf te verkopen.

Inmiddels heb ik een nieuwe relatie en woon ik samen met mijn partner en mijn twee zoons van 12 en 10 jaar op een prachtig verbouwde boerderij in het dorp Nieuwerkerk in Zeeland. Met veel energie ben ik weer een nieuw bedrijf gestart. In eerste instantie wilde ik voor kleine ondernemers de financiële administratie uit handen nemen, door het geheel online (op afstand) uit te voeren. Maar eind 2018 kwam Profit First op mijn pad en ben ik vol enthousiasme aan de opleiding begonnen. Ik ben er van overtuigd dat Profit First een enorme meerwaarde heeft voor ondernemers zeker voor mensen die niets met financiën hebben. Maar ook voor ondernemers die wel financieel inzicht hebben, geeft het heel veel duidelijkheid en structuur. Het spreekt aan, het is een tastbare methode. Samen met de ondernemer kijken hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien, zodat dit resulteert in een financieel gezonde situatie. Dat is voor mij een enorme uitdaging en ik krijg er zoveel voldoening voor terug. Het is toch prachtig om te ervaren dat ook jij als klant meer financiële vrijheid hebt. Daarnaast ontzorg ik ondernemers natuurlijk nog steeds door hun gehele financiële administratie uit handen te nemen.

Wil je graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op

Contact

Ingrid van Westen - De Winstexpert

Oude Nieuwlandseweg 5

4306 NN Nieuwerkerk

T: 06 - 53 18 38 74

E: info@ingridvanwesten.nl

Website door AddMark

profit-first-varken

Exclusief winstplan

Je neemt een geweldige stap om dit winstplan te gaan gebruiken, je krijgt hierbij inzicht in het creëren van een financieel gezond bedrijf

Bedankt voor het downloaden