Hoofstukken Profit First

Hoofdstukken Profit First

Financieel inzicht creëren. 

Heb jij ook het gevoel dat jouw geld er soms net zo hard uitvliegt als het binnen komt ?

Wanneer al het geld wat je verdiend op één bankrekening staat, heb je vaak totaal geen overzicht over je uitgaven. Je staat niet continue stil bij alle betalingen die gedaan moeten worden.

Het is daarom heel belangrijk om inzicht te creëren in de doelen van je geld.
Zodat terugkerende uitgaven, zoals af te dragen BTW, kosten (huur, verzekeringen, jaarlijkse abonnementen) niet in je hoofd hoeven te zitten, maar apart gezet worden op een rekening.

Weten dat geld gereserveerd staat geeft zoveel rust in je hoofd.
Je kunt als mens niet continue rekening houden met alle uitgaven binnen je bedrijf.
De Profit First methode is een uniek systeem om er voor te zorgen dat jij altijd overzicht en inzicht hebt in de doelen van jouw geld.

Inmiddels ben ik 2 jaar Profit First Professional en heb ik al vele ondernemers begeleid met het opstarten van Profit First.
Wil jij weten wat deze unieke methode voor jou kan betekenen ?

Download dan de eerste 2 hoofdstukken van het Profit First boek.

Ja, ik ontvang graag de gratis hoofstukken van Profit First

omzetbelasting-ingrid-van-westen

Ingrid is een zeer gedreven vrouw.

Zij heeft de kennis en de ervaring om van een bedrijf een financieel succes te maken. Zij heeft samen met haar man een financieel slecht draaiend bedrijf overgenomen en waren er van overtuigd dat ze dit om konden buigen tot een financieel succes. En dit hebben zij ook daadwerkelijk gerealiseerd. Doordat haar man werd getroffen door de vreselijke ziekte kanker en uiteindelijk is overleden, heeft Ingrid besloten hun bedrijf te verkopen.  

Maar zij zou Ingrid niet zijn wanneer ze er wederom voor gaat om een mooi bedrijf op te bouwen.
Met 
een hele brok ervaring die ze heeft opgedaan, helpt zij nu high end ondernemers. Zij weet als geen ander hoe het voelt om een financieel gezond bedrijf op te bouwen. En heeft ruimschoots ervaring in een bedrijf aan te sturen op basis van cijfers. 

Inmiddels is zij drie jaar Profit First Professional, opgeleid door Femke Hogema. Momenteel zit zij in het Mastery traject bij Femke, omdat ze het zelf erg belangrijk vindt om op het hoogste niveau te worden getraind. 

Als gecertificeerd Profit First Professional begeleid ik vele ondernemers op weg naar financiële onafhankelijkheid. Ik gun jou als ambitieuze ondernemer financiële rust en vrijheid.

Vraag hier de gratis hoofdstukken van het boek Profit First aan