Wil jij je bedrijf laten groeien?

Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je graag jouw bedrijf laten groeien? Je zult dan zien dat dit nog niet zo eenvoudig te realiseren is. Er is nogal wat waar je aan moet denken om financieel alles zo te organiseren dat je bedrijf winstgevend is. Ingrid van Westen helpt je graag met het opstellen van een groeistrategie die helemaal op maat voor jou en je bedrijf is gemaakt. Een van de doelen van elke ondernemer is om financieel onafhankelijk te zijn en vrijheid te hebben. Dat lijkt misschien een doel dat niet te bereiken is, maar met de juiste strategie gaat dat ook jou zeker lukken. Neem hiervoor contact op met Ingrid van Westen, die dan in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden met je doorneemt.

Bedrijfsgroei realiseren

Als ondernemer zijn er van die zaken die je vast wel eens mee hebt gemaakt of die je bezig houden. Komt er wel genoeg geld binnen? Blijft er aan het eind van de maand, als alle kosten verrekend zijn, nog genoeg geld over voor jou als ondernemer? Je werkt keihard, maar de kans is groot dat je hier niet de beloning voor ziet. Misschien begin je dan zelfs wel te twijfelen of het ondernemerschap wel iets voor jou is… Het helpt dan niet als je een accountant hebt die jouw taal niet spreekt. Neem dan contact op met Ingrid van Westen. Zij kan je namelijk helpen bij het vinden van een oplossing voor jou en je bedrijf. Ze maakt hierbij gebruik van de beproefde methode van Profit First.

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op

Laat je bedrijf groeien met Profit First

Profit First is een methode, een denkwijze, die al heel wat bedrijven aan succes heeft geholpen. Het is eigenlijk vooral ook een hele eenvoudige manier om je financiën zo goed mogelijk op orde te houden. Het geeft je structuur, een duidelijk overzicht van je geldzaken en vooral heel veel rust in je hoofd. Dit is belangrijk, aangezien je als ondernemer al genoeg aan je hoofd hebt! Ingrid van Westen is een specialist op het gebied van Profit First. Ze kijkt graag samen met jou naar de positieve effecten die deze methode op jouw bedrijf kan hebben. Het is gebaseerd op de groei van je bedrijf, waarbij het uitgangspunt is dat winst voor jouw bedrijf eigenlijk het belangrijkste onderdeel is van je bedrijfsvoering. Het is een ingenieus systeem dat Van Westen je graag tot in details uit de doeken doet.

Meer weten over groeien als bedrijf?

Groeien is voor elk bedrijf enorm belangrijk. Als je als bedrijf namelijk stil blijft staan, dan werkt dat demotiverend. Dat niet alleen, nieuwe klanten worden ook voornamelijk aangetrokken door een bedrijf dat het goed doet. Als jij aan kan tonen dat je groeit, dan schept dat vertrouwen. Wil je hier meer over weten of eens met Ingrid van Westen je dromen en wensen doornemen? Dat kan natuurlijk altijd. Maak een afspraak via mail of telefoon, of vul het contactformulier op de website in voor meer informatie.

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op