Financiele dienstverlening op maat

Het leven van een ondernemer mag soms best wat makkelijker. Waar jij het liefste de hele dag bezig bent met waar je goed in bent, het laten draaien van je bedrijf, daar komen er steeds andere dingen om de hoek kijken die je aandacht vragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van je administratie bijhouden, aangifte omzetbelasting doen en bekijken hoe jij je bedrijf financieel gezond houdt? Het is niet altijd even makkelijk om dit allemaal goed te regelen. Niet alleen kost het veel tijd, maar je moet ook maar net de knowhow hebben om dit allemaal zo goed mogelijk te kunnen regelen! Het is dan beter om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Ingrid van Westen je te bieden heeft. Als financieel coach staat ze namelijk klaar om ervoor te zorgen dat jij straks minder zorgen hebt bij het runnen van je bedrijf.

De financiële dienstverlening van Ingrid van Westen

 

Ingrid van Westen is een expert op het gebied van alles wat met financiën te maken heeft. We hebben het dan over de standaard zaken als het bijhouden van je administratie en het doen van aangifte. Maar we hebben het ook over al het andere dat bij het laten draaien van je onderneming belangrijk is. Neem bijvoorbeeld maar vraagstukken als: hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf goed blijft draaien? Hoe zorg ik dat ik kan investeren als dat nodig is? En zijn de prijzen die ik reken voor mijn diensten en producten eigenlijk wel hoog genoeg. Dit zijn allemaal zaken waar je eigenlijk de tijd niet voor hebt om die goed uit te pluizen, maar die wel heel belangrijk zijn als je jouw bedrijf zo succesvol mogelijk wil maken. Ingrid van Westen helpt je hier graag bij. Samen met jou gaat ze bekijken wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf en hoe jij er voor zorgt dat je onderneming straks nog beter gaat draaien.

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op

Hoe maak jij je bedrijf succesvol?

 

Ingrid van Westen is een ervaren financieel coach. Als jij met je bedrijf het hele jaar door winst wil maken, geen stress wil hebben over de blauwe envelop en structuur wil hebben in de financiën van je bedrijf, dan raden wij je aan om gewoon eens contact met Ingrid op te nemen. Samen met haar zet jij je doelen op papier en bekijk je hoe je deze gaat realiseren. Er is meer mogelijk bij je bedrijf dan je misschien zelf zou denken! Jullie gaan dan ook bekijken of er mogelijkheden zijn om je diensten uit te breiden, of de prijzen wellicht verhoogd kunnen worden en of ruimte is voor een investering. Je kunt vandaag nog contact opnemen met Ingrid, via het handige formulier op deze site. Ingrid neemt dan contact met je op om een afspraak met je te maken en alle mogelijkheden die zij je met haar financiele dienstverlening te bieden heeft met je door te nemen.

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op