Succesvol financieel management voor ondernemers

Een bedrijf staat of valt met financieel management. Als ondernemer wil je een basis waarop je verder borduurt. Toch is de praktijk soms weerbarstig en is het niet altijd eenvoudig om een gezond bedrijf uit de grond te stampen. De boekhouding en alle andere financiën die daarbij komen kijken, kunnen je plezier in het ondernemen ontnemen. Lukt het niet om je hoofd boven water te houden en heb je support nodig van een professional? Ik ben Ingrid van Westen en leer jou om je bedrijf op de juiste manier financieel te managen.

Financieel overzicht als stevig fundament

 

Financieel overzicht is dé basis voor een succesvol bedrijf. Zolang je geen inzicht hebt in je inkomsten en uitgaven is het vrij lastig ondernemen. Het is daarom belangrijk dat jij aan het roer staat en de koers bepaalt. In plaats van maar lukraak iets te doen, is het veel effectiever om vanuit een plan te werken. Bepaal vooraf waar je heen wilt, hoe je daar denkt te komen en wat er voor nodig is. In dit traject sta je niet alleen, want ik ben een ervaringsdeskundige en specialist in het managen van financiën. Ik begeleid ondernemers om succesvol te zijn in het ondernemen.

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op

Een pakket dat past

 

Als financieel dienstverlener bied ik je de keuze uit diverse pakketten. Ze helpen je bij het voeren van een goede administratie. Daarnaast verzeker jij je van de beste ondersteuning om zo slim geld apart te zetten voor diverse doelen. Het is niet voldoende dat je elke maand je rekeningen betaalt. Je wilt winst maken, jezelf een leuk salaris uitkeren en een fijn leven hebben, nietwaar? Dit bereik je door te starten bij het begin: jezelf bewust worden van wat er inkomt en wat er uitgaat. Vervolgens maak je een plan hoe je alle geldstromen effectief beheert en investeer je in een financieel gezonde en winstgevende toekomst.

Waarom je met mij samenwerkt

Wil je meer overzicht in je financiën en tegelijkertijd bouwen aan een gezond en succesvol bedrijf? Ik help je graag op weg. Wat ik jou te bieden heb?

– Een bak met ervaring. Ik weet dus waar ik het over heb en ken het klappen van de zweep.
– Ik bied rust, structuur en een methode die écht werkt.
– Bij mij verzeker jij je van nuttige en winstgevende tips.
– Er is volop ruimte voor al je vragen en opmerkingen.

Je bedrijf succesvol voortzetten? Neem vandaag nog contact met me op en ga voor een winstgevende onderneming.

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op