Vind in Ingrid van Westen je financieel coach voor een winstgevend bedrijf

Zonder kloppende boekhouding wordt je bedrijfsadministratie een zooitje. Daardoor liggen onrust, stress, frustratie en onzekerheid op de loer. Daar zit je als ondernemer absoluut niet op te wachten, toch? Zie je op tegen het bijhouden van je boekhouding en mis je de motivatie dit structureel op te pakken? Maak het jezelf eenvoudig door makkelijk te boekhouden met de hulp van Ingrid van Westen, boekhouder en financieel coach. Wat heb ik jou te bieden en waarom is het zo prettig om met mij samen te werken? 

Eenvoudige boekhouding eenmanszaak, hoe geef je dat vorm?
Zoek je naar een makkelijk boekhoudprogramma, maar pak je het wel graag professioneel aan? In plaats van je boekhouding in Excel te doen, is online boekhouden vele malen gemakkelijker. Ik bied jou een makkelijk boekhoudprogramma waarmee het jou lukt om zelf je financiën te regelen. Daarnaast ben ik beschikbaar als coach om van jouw bedrijf daadwerkelijk een winstgevende onderneming te maken. Er is van alles mogelijk om met plezier te werken aan een gezonde financiële basis voor je onderneming. Ik bied support waar nodig, zowel voor een eenmanszaak als het MKB.

Een boekhoudprogramma dat bij je past

Voor het doen van je boekhouding heb je bij mij de keuze uit verschillende boekhoudpakketten. Het basispakket is ideaal voor de startende ondernemer. Je doet zelf je boekhouding met als doel om inzicht te krijgen in je financiën, structuur aan te brengen in je financiële administratie én om uiteindelijk winst te creëren. Het Profit pakket is ideaal voor de bestaande ondernemer.

Je verzorgt zelf de facturering, het debiteurenbeheer en het inscannen van bonnetjes en inkoopfacturen. De rest van je boekhouding laat je aan mij over. Tenslotte is er het Expert pakket waarmee ik jou volledig ontzorg. Het bijhouden van je administratie kost je daarmee slechts twee minuten per dag. Makkelijk boekhouden is dus zeker mogelijk!

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op

Waarom je mij inschakelt als jouw financieel coach

Je zoektocht naar een professionele boekhouder eindigt bij mij. Ik bied jou inzicht, financiële rust én help bij het vormgeven van een winstgevend bedrijf. Welke voordelen bied ik jou nog meer?

– Ik heb eigen ervaring in het bouwen van een financieel gezond bedrijf, ik weet dus waar ik over praat.

– Ik spreek de taal van jou als ondernemer. Een gesprek op gelijkwaardig niveau is dus altijd mogelijk.

– Ik pak door, waardoor ik jou motiveer om in actie te komen en je doelen te verwezenlijken.

– Bij het boekhouden wordt steeds duidelijker dat jij de kapitein bent op het schip. Dit maakt je financieel onafhankelijk en geeft jou als ondernemer ongekende vrijheid!

Tarieven

 

Interesse? Ingrid gaat graag met je in gesprek om te kijken welke van deze pakketten het beste bij je past. Daarbij komen ook de exacte boekhouder kosten ter sprake. Het resultaat is meer winst, een gezonde bedrijfsadministratie en bovenal tijd om jouw specialiteit uit te voeren.

Meer weten over de kosten boekhouder? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Winstexpert Ingrid van Westen via ingridanwesten@outlook.com.

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op