Ingrid van Westen, financieel adviseur voor financiële groei

Heb je de ambitie om te groeien met je bedrijf en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Mijn naam is Ingrid van Westen en ik help ondernemers bij het werken aan financiële groei. Gezond omgaan met financien is één van mijn expertises en dus werk ik als onafhankelijk financieel adviseur. Vanuit ervaring weet ik hoe belangrijk een gezonde basis is en mijn expertise geef ik graag aan je door. Wat kan ik zoal voor je doen en welke voordelen bied ik jou?

Financieel succes dankzij een goede basis

 

Inzicht in je inkomsten en uitgeven geeft rust. Die rust heb je nodig om je bedrijf te laten bloeien. Het is dé basis voor een gezonde onderneming. Je wilt je geen zorgen willen maken om geld en daardoor je energie en focus verliezen. Misschien denk je zelfs wel dat er geen oplossing is voor de problemen waar je voortdurend tegen aan loopt. Laat mij je dit zeggen: er is altijd een weg omhoog! Ik help je om op een praktische en eenvoudige manier je financiën managen.

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op

Het belang van financieel onafhankelijk advies

 

Als onafhankelijk financieel adviseur geef ik vanuit mijn expertise en ervaring adviezen hoe je je bedrijf naar een hoger level tilt. Ik heb een methode ontwikkeld waarmee je als ondernemer voor ieder doel geld reserveert. Hierbij is inzicht en overzicht belangrijk waarna ik je diverse handvatten aanreik om zaken effectief aan te pakken. Uiteraard heb ik als onafhankelijk expert alleen jouw belangen op het oog. Je hebt de keuze uit diverse pakketten en diensten die passen binnen je budget. Samen met jou ga ik aan de slag om zowel je doelen als dromen te realiseren.

Waarom je kiest voor mij als jouw financieel administrateur

Wil je graag een winstgevend bedrijf en investeer je graag in een gezonde financiële toekomst? Doe een beroep op mijn expertise en profiteer direct van al mijn voordelen. Welke dit zijn?

– Ik geef inzicht en financiële rust, belangrijke ingrediënten voor een winstgevend bedrijf.
– Met mijn bedrijf ben ik onafhankelijk en daardoor niet gebonden aan bepaalde partijen. Hierdoor kan elke ondernemer ongedwongen groeien.
– Ik help je financieel onafhankelijk te zijn door aan te sturen op een bedrijf waarbij jij de regie neemt en je koers bepaalt.
– Dankzij mijn jarenlange ervaring profiteer kies je voor een doorgewinterde professional.

Neem direct contact met me op en ontdek wat ik voor je kan doen om te bouwen aan een gezond en succesvol bedrijf.

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op