Ervaringen

Wat mensen zeggen…

Ingrid als Winstexpert

In 2019 is Ingrid door Femke Hogema opgeleid als Profit First Professional. 

Zij is enorm blij dat Profit First op haar pad gekomen is. 

Waarom Ingrid jou zo goed kan helpen, vertelt Femke Hogema in onderstaande video.

Wat zeggen klanten:

We kenden de Profit First methode van horen zeggen en het sprak ons enorm aan vanwege de structuur. Nu is het voor ons heel overzichtelijk en duidelijk welk geld we kunnen gebruiken.

Het is erg fijn dat er iemand met ons meedenkt en ons voor rekent. Ingrid liet ons weten waar verbetering in zat en waar we op moesten letten. Soms is het confronterend maar het is een realistisch beeld. Ingrid denkt enorm goed mee en houdt ons scherp wat betreft het bijhouden van de boekhouding en de rest van de administratie.

Het heeft ons vooral rust opgeleverd. Er staat op alle rekeningen voldoende geld zodat alles op tijd en netjes betaald kan worden. Het is fijn dat er iemand mee kijkt en controleert of alles afgerond is.

Ze houdt ons scherp en voelt echt als een steun, als we er even niet uitkomen kunnen we Ingrid altijd om hulp vragen. Ingrid helpt ons positief te denken 😉 en denkt positief met ons mee.

We geven haar diensten een dikke 9!

Kimberley Smid & Demi Post

Lie.ve.Ling Kids

Ingrid is voor mij écht een winstexpert!
Je financiën hebben ontzettend veel impact op hoe je je kunt voelen, dit kan ik beamen, Ingrid heeft me geholpen meer structuur en controle te krijgen op dat stuk. Hierdoor voel ik me ook op persoonlijk vlak veel krachtiger en zijn mijn financiële overtuigingen gestoeld op vertrouwen!
Dank voor het feit dat je dit concept in de markt hebt gezet en ik hierdoor een flinke stap verder ben op mijn pad naar meer succes, voor mezelf mijn gezin én mijn omgeving. En nog mooier een wereld waarin overvloed (liefde) kan stromen vanuit positiviteit! Ik kan jou bij iedereen aanbevelen die meer winst wilt halen uit zijn of haar onderneming en leven!

Kelney Andreas

PT 2Get There

Ik ben in aanraking gekomen met Ingrid via de Podcats van Eindbazen van Femke Hogema.
Vooraf wist ik eigenlijk nog niet zoveel van Profit First af. Had er ook nog niet zoveel over gehoord. Ik ben zeer tevreden over de diensten en service van Ingrid. Ze gaat als coach net een stapje verder en denkt 200% mee met de klant. Ze is goed bereikbaar en  luistert goed naar de behoefte van de klant. Tevens geeft Ingrid ook duidelijk aan wanneer iets niet haalbaar is. Tot slot groeit Ingrid mee met de klant. Ik heb nu veel meer rust in mijn en hoofd en een veel betere money mindset.

De diensten van Ingrid geef ik als cijfer een 10.

Sharita Raktoe

Ik ben door het boek Profit First en een podcast bij Eindbazen in aanraking gekomen met een Profit First Professional.
De overstap van mijn reguliere accountant naar een Profit First Professional vond ik best spannend.
De kosten en de kwaliteit van dienstverlening zijn een punt van aandacht voor ondernemers. Nu ik de stap genomen heb, ervaar ik de diensten van Ingrid erg positief.
Ze is betrouwbaar, degelijk en vriendelijk. Ze reageert snel bij vragen. Naast een leuk contact, ervaar ik haar ook echt als sparringspartner.
Ik voel waardering als ondernemers onder elkaar. In een moeilijke periode kon Ingrid zaken van me overnemen.
Sinds de samenwerking ervaar ik meer financieel inzicht, meer service, zelf voer ik minder taken uit dan in het verleden.
Ik alloceer nu elke twee weken geld voor mijn financiële doelen, dat motiveert enorm.

De diensten van Ingrid geef ik het cijfer 9.

Frank van Summeren

Plan een vrijblijvend gratis strategiegesprek in

Contact

Ingrid van Westen - De Winstexpert
Oude Nieuwlandseweg 5
4306 NN Nieuwerkerk
T: 06 - 53 18 38 74
E: info@ingridvanwesten.nl

ingrid-van-westen-certificaat
© 2018 -2024  Ingrid van Westen | Privacy Verklaring  | Algemene Voorwaarden