E-book

15 unieke financiële tips

Hoe zorg je er nu voor dat je met jouw bedrijf ook daadwerkelijk bereikt wat je voor ogen hebt ?

 

Je bedrijf draait goed, je hebt voldoende klanten, je bent tevreden over je omzet, maar toch ….. loopt het financieel niet helemaal zoals je wilt.

Het werken aan je financiën ervaar je nu éénmaal niet als favoriete werkzaamheden binnen jouw bedrijf, het kost je altijd veel moeite om er tijd voor vrij te maken.

Aan de andere kant maak je je ook vaak zorgen om geld, dit vergt ongemerkt veel negatieve energie.

Je wilt eigenlijk verder groeien met je bedrijf, maar je hebt voor jezelf geen goed financieel overzicht om dit ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.

In dit e-book neem ik je mee bij de belangrijkste financiële aspecten binnen jouw bedrijf die noodzakelijk zijn om goed geregeld te hebben.

Wanneer je al deze financiële zaken goed geregeld hebt, dan zul je merken dat dit je financiële rust geeft.

En vanuit die financiële rust kun je veel beter financiële beslissingen nemen in jouw bedrijf.

Download nu het e-book en ga aan de slag om er voor te zorgen dat jij het belangrijkste onderdeel binnen jouw bedrijf “de financiën” goed geregeld hebt.

Succes !

Vraag hier het E-book aan!

 

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt het E-book in je mail!

[activecampaign form=3]

ingrid-profit-first-workshop

Ingrid is een zeer gedreven vrouw.
Zij heeft de kennis en de ervaring om van een bedrijf een financieel succes te maken.

Zij heeft samen met haar man een financieel slecht draaiend bedrijf overgenomen en waren er van overtuigd dat ze dit om konden buigen tot een financieel succes. En dit hebben zij ook daadwerkelijk gerealiseerd.

Doordat haar man werd getroffen door de vreselijke ziekte kanker en uiteindelijk is overleden, heeft Ingrid besloten hun bedrijf te verkopen.

Maar zij zou Ingrid niet zijn wanneer ze er wederom voor gaat om een mooi bedrijf op te bouwen. Met een hele brok ervaring die ze heeft opgedaan, helpt zij nu high end ondernemers.

Zij weet als geen ander hoe het voelt om een financieel gezond bedrijf op te bouwen. En heeft ruimschoots ervaring in een bedrijf aan te sturen op basis van cijfers.

Inmiddels is zij twee jaar Profit First Professional, opgeleid door Femke Hogema. Momenteel zit zij in het Mastery traject bij Femke, omdat ze het zelf erg belangrijk vindt om op het hoogste niveau te worden getraind.

Contact

Ingrid van Westen - De Winstexpert
Oude Nieuwlandseweg 5
4306 NN Nieuwerkerk
T: 06 - 53 18 38 74
E: info@ingridvanwesten.nl

ingrid-van-westen-certificaat
© 2018 -2024  Ingrid van Westen | Privacy Verklaring  | Algemene Voorwaarden