Je financien op orde met een bedrijfscoach

Het is een beeld dat je waarschijnlijk bekend voorkomt. Je bent als ondernemer goed bezig met je bedrijf. Je hebt mooie producten in de aanbieding, of biedt diensten aan die gewild zijn en veel waardering oogsten. Het liefste zou je de hele dag bezig zijn met het uitbouwen van je bedrijf, maar dat is helaas niet mogelijk. Het is namelijk zo dat het financiele plaatje van je bedrijf wel helemaal moet kloppen, anders valt er weinig meer te ondernemen. Niet iets waar je waarschijnlijk echt op zit te wachten… Waar nog eens bij komt dat er heel wat komt kijken bij het financieel gezond houden van je bedrijf. Heb je hiervoor wel eens gedacht aan financiele coaching? Hier kan Ingrid van Westen je als ervaren coach bij helpen.

Een coach voor je bedrijf

Misschien ken je coaching voornamelijk als personal coaching. Een specialist die jou helpt om ervoor te zorgen dat je beter in je vel komt te zitten. Maar het is absoluut het overwegen waard om Ingrid van Westen in te schakelen voor coaching bij je bedrijf. Ze is gespecialiseerd op het gebied van Profit First. Dit is een vorm van coaching waarbij jouw hele bedrijf onder de loupe wordt genomen om te bekijken hoe je straks nog meer winst kan maken. Dat niet alleen, er wordt dan ook gekeken hoe deze winst het beste verdeeld kan worden. Je kan wel eerst alle rekeningen en reserveringen afhandelen, maar het is eigenlijk belangrijker dat je ervoor zorgt dat je winst wordt uitgekeerd aan jou als ondernemer zelf. Per slot van rekening ben jij het belangrijkste element van je bedrijf. Als jij niet lekker werkt en rondloopt met zorgen over je geld, dan heeft dit gelijk een negatieve weerslag op je bedrijf. Met Profit First zorg je ervoor dat jij als eerste profiteert, waardoor je een stuk minder financiele stress zult hebben.

Meer weten over Ingrid van Westen en Profit First?

Misschien heb je het idee dat bedrijfscoaching helemaal niet nodig is voor jouw bedrijf. Maar dan raden we je aan om eens te bekijken hoeveel stress je wellicht ervaart bij het laten draaien van je bedrijf. Misschien merk je dan wel dat het plezier en enthousiasme dat je ervoer toen je net met je bedrijf was begonnen een stuk minder is geworden. Dit kan dan ook gelijk een negatieve weerslag hebben op het succes van je onderneming. Van Westen neemt met jou door waar het scheef loopt bij je bedrijf en hoe jullie er samen voor zorgen dat je het plezier in je werk weer terug krijgt. Als alles bij je bedrijf financieel op orde is, dan merk je dat het allemaal ook een stuk beter draait. Neem gewoon eens contact op met Van Westen om met haar door te nemen wat voor mogelijkheden zij jou allemaal te bieden heeft en hoe jullie er samen voor gaan zorgen dat je bedrijf nieuwe successen tegemoet gaat!