Boekhoudprogramma

Ben je zzp’er, freelancer of eigenaar van een mkb? Dan heb je, naar alle waarschijnlijkheid, geen zin om veel tijd te besteden aan je boekhouding of andere soorten administratie. Een boekhoudprogramma is een geschikte oplossing om die tijd zoveel mogelijk in te korten. Schakel winstexpert Ingrid van Westen in en je beperkt je administratietijd helemáál tot een absoluut minimum. Lees snel verder!

Boekhouden en je administratie op orde houden zijn vervelende bijkomstigheden tijdens het runnen van een eigen bedrijf. Ze nemen, vooral wanneer je er toch al geen zin in hebt, veel tijd in beslag die je liever in andere werkzaamheden steekt.

En toch zijn ze van groot belang, wil je ook op financieel terrein winst boeken. Ingrid van Westen weet er alles van. Ze runde elf jaar lang op succesvolle wijze een mkb en wist daarin haar bedrijfsstrategie om te zetten in een groeiend financieel resultaat. Een goed boekhoudprogramma voor mkb speelde daarin een belangrijke rol. Nu helpt Ingrid andere ondernemers aan dezelfde resultaten door haar strategie, waar ze heilig van is overtuigd, toe te passen voor verschillende organisaties. En die strategie – die luistert naar de naam Profit First.

Wat is Profit First?

Profit First is een eenvoudige, maar krachtige manier om financiën te managen. Het principe bestaat grotendeels uit het opsplitsen van je geld over vijf verschillende bankrekeningen. Die verdeling maak je aan de hand van de je ontvangsten, je winst, je salaris, je belasting en je kosten. Het resultaat is dat er géén grote berg geld is om uit te geven. Daardoor ga je direct beter om met je administratie.

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op

Profit First in je boekhouding software

 

Maar wacht – hoe heeft dit dan betrekking op mijn boekhoudsoftware voor een eenmanszaak? Nou – Ingrid verwerkt het principe volop in je boekhouding programma. Dat vertaalt zich op termijn naar aantoonbare resultaten.

Zo’n samenwerking kan aan de hand van verschillende pakketten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de financiële administratie alsnog zelf te doen, waarna Ingrid er via de Profit First-methode extra structuur en overzicht aan toevoegt. Dit basispakket is voornamelijk geschikt voor coaches, trainers en therapeuten die graag onder begeleiding aan de slag gaan met boekhoudsoftware online.

Een tweede optie is het Profit-pakket. Je blijft dan zelf verantwoordelijk voor je verkoopfacturen en het beheer van de debiteuren, maar Ingrid helpt je, opnieuw via Profit First, aan meer structuur, meer overzicht én meer winst. Ideaal voor wie al een bedrijf heeft opgebouwd en daar iets extra’s aan wil toevoegen.

Maar ben je een ondernemer die de administratie het liefst helemaal uitbesteed? Dan is Ingrids Expert-pakket voor jou weggelegd. Je hoeft alleen maar je bonnetjes in te scannen en je inkoopfacturen door te sturen naar het online boekhoudprogramma. Dat kost je maximaal twee uur per dag, maar geeft je wel een optimale ontzorging én de mogelijkheid om je bezig te houden met waar je écht goed in bent.

 

Contact

 

Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Ingrid om te kijken welke vorm van samenwerking het beste bij jou past.

Dit kan via info@ingridvanwesten.nl.

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op