Boekhouder gezocht? Kijk niet verder dan Ingrid van Westen!

Ben je een zzp’er, freelancer of eigenaar van een mkb? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander hoe irritant en tijdrovend het bijhouden van je boekhouding kan zijn. Je houdt je natuurlijk veel liever bezig met waar je goed in bent – en niet met allerhande, administratieve rompslomp. Winstexpert Ingrid van Westen is een boekhouder en helpt mensen als jij. Ze doet dat aan de hand van een speciale, spraakmakende methode genaamd Profit First. Hiermee wordt de tijd die jij in je boekhouding steekt tot een absoluut minimum beperkt.

Bonnetjes bewaren, inkoopfacturen betalen, verkoopfacturen tijdig de deur uit doen… Als ondernemer heb je het al gauw dusdanig druk met dit soort werkzaamheden dat je niet of nauwelijks toekomt aan je échte taken. En dat is zonde, want daar hou je jezelf natuurlijk het allerliefst mee bezig. Gelukkig is er een oplossing – een oplossing genaamd Winstexpert Ingrid van Westen. Stop met een boekhouder zoeken en maak kennis met de ultieme boekhouder voor zzp.

Zzp boekhouding: Profit First

Als boekhouder voor zzp is Ingrid van Westen heilig overtuigd van het principe Profit First. Dit is een krachtige, maar eenvoudige manier om je financiën te managen. Ook wanneer cijfers je verder maar weinig interesseren.

 

De methode werkt aan de hand van een aantal subprincipes. Zo stelt Profit First dat een zzp boekhouder er goed aan doet het geld te verdelen over vijf verschillende bankrekeningen: ontvangsten, winst, salaris, belasting en kosten. Zo voorkom je onder meer dat je veel geld uitgeeft, negeer je de verleiding om bedragen te spenderen die er eigenlijk niet zijn én zorg je voor een vast ritme. Het resultaat?  Je besteedt slechts twee minuten per dag aan je administratie. Meer tijd voor waar je hart ligt, dus!

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op

Ingrid van Westen als boekhouder online

Ingrid van Westen is dé boekhouder online voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en juiste financiële administratie, vormgegeven door het Profit First-principe. De exacte tarieven hangen af van welk pakket je kiest. Ingrid werkt met een basispakket, een Profit-pakket en een expertpakket. 

De pakketen zijn bedoeld voor verschillende doelgroepen en bepalend voor de tarieven boekhouder. Wil je meer structuur en overzicht in je financiën? Start dan, voor een aantrekkelijke prijs, met het basispakket. Wil je juist meer winst creëren? Dan is het Profit-pakket wellicht iets voor jou?

Ben je echter op zoek naar een complete ontzorging van alle administratie? Kies dan het Expert-pakket.

Tarieven

 

Interesse? Ingrid gaat graag met je in gesprek om te kijken welke van deze pakketten het beste bij je past. Daarbij komen ook de exacte boekhouder kosten ter sprake. Het resultaat is meer winst, een gezonde bedrijfsadministratie en bovenal tijd om jouw specialiteit uit te voeren.

Meer weten over de kosten boekhouder? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Winstexpert Ingrid van Westen via info@ingridvanwesten.nl.

Wil jij ook graag zo snel mogelijk samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vul de gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op