ZZP administratie: voor een gezond financieel bedrijf

Succesvol een bedrijf starten als ZZP’er? Dit realiseer je onder andere door het bijhouden van je bedrijfsadministratie. De administratie bijwerken behoort meestal niet tot de favoriete werkzaamheden van ondernemers, maar is wel relevant om aandacht aan te geven. De Belastingdienst verplicht een correcte bedrijfsadministratie en ook voor jou is het prettig om te weten hoe je er voor staat. Hoe kan ik jou helpen bij het vormgeven van je administratie en hoe creëer je als ondernemer financiële groei? Ik vertel je er graag meer over.

Het belang van administratie ZZP

Laat ik beginnen met uitleggen waarom een goede administratie voor ZZP belangrijk is. Ten eerste ben je het verplicht aan de Belastingdienst, want over het geld dat binnenkomt betaal je inkomstenbelasting. Bovendien dien je elk kwartaal je btw-aangifte te doen en dan is het wel zo prettig als je weet wat er is binnengekomen en uitgegaan. Dit is ook voor jezelf aangenaam om te weten, want op die manier bemerk je snel genoeg of je bedrijf stabiel is qua geldstromen of dat bepaalde elementen in je onderneming extra aandacht nodig hebben.

Financieel groeien met Ingrid van Westen

Quitte spelen is belangrijk, maar nog veel leuker is het om winst te maken met je bedrijf. Je wilt als ondernemer niet wakker liggen om geldzorgen en daarom is het aan jou om zo te ondernemen dat je er structureel een leuk geldbedrag aan overhoudt. Dit kan alleen als je slim onderneemt en inzage hebt in alle ingaande en uitgaande geldstromen. Je bedrijfsadministratie hoef je niet alleen te doen, want ik bied je de keuze uit diverse boekhoudpakketten. Dit maakt het voor jou leuk om je administratie te doen en je onderneemt tevens met oog op de toekomst.

Waarom je kiest voor mijn administratiekantoor

Het is interessant om er achter te komen wat ik voor je kan betekenen. Wat heb ik jou zoal te bieden in het creëren van een financieel gezond bedrijf?

1. Ik ben niet alleen boekhouder, maar ook coach, trainer en therapeut.
2. Je profiteert van mijn eigen ervaring in het runnen van een financieel gezond bedrijf.
3. Binnen mijn expertise als business coach voorzie ik je graag van professioneel advies en handige tips.
4. Ik leer je om financieel onafhankelijk te zijn. Niet alleen binnen je bedrijf, maar ook op mentaal vlak.

Ontdek wat ik voor je kan doen en neem vandaag nog contact met me op. Bel of mail direct voor een eerste kennismaking.