Bedrijfsadministratie: bouwen aan een gezond financieel bedrijf

Ben je een trotse eigenaar of eigenaresse van een eenmanszaak en verwezenlijk jij je droom? Wat goed dat je zelfstandig je geld verdient! Natuurlijk ben je het liefst financieel gezond en dus besteed je voldoende aandacht aan je administratie. Het is meestal niet het leukste klusje, maar wel belangrijk om bij te houden. Is dit niet aan jou besteed of heb je hulp van buitenaf nodig? Mijn naam is Ingrid van Westen en ik bied ondersteuning in het bijhouden van je administratie.

Administratie bedrijf: wat komt er op je af?

Bij het verzorgen van de boekhouding komt er van alles op je af. Zo bewaar je bonnetjes van uitgaven die je doet, maar je dient ook correcte facturen te sturen aan je klanten. Daarnaast vraagt ook de Belastingdienst je energie en tijd, want de btw-aangifte en aangifte inkomstenbelasting zijn zaken die je moet bijhouden. Jij bent de kapitein van het schip en dus is het aan jou om dit soort zaken netjes bij te houden. Is dit niet jouw ding of kan je wel wat support gebruiken? Ik ben er om jou op diverse vlakken te ontzorgen!

Aandachtspunten bij administratie eenmanszaak

Het runnen van een eenmanszaak inclusief het bijhouden van de administratie is een pittige klus, maar je roeit met de riemen die je hebt. Bovendien sta ik paraat om jou te voorzien van advies. Daarnaast bied ik met Profit First een unieke methode aan die jou helpt om winstgevend te zijn. Hoe fijn is het om financiële rust te creëren voor jou en je gezin door de juiste stappen te zetten? Ik ben dé expert om jou hiermee te helpen en bied je daarom de keuze uit diverse pakketten. Ook voor jouw eenmanszaak is er een passende oplossing mogelijk.

Schakel mij in voor je eenmanszaak administratie

In plaats van alles zelf te doen, is het ook fijn om iemand naast je te hebben staan die attendeert, adviseert en tips geeft. Waarom kies je voor mij als jouw financiële coach?

– Ik ken het klappen van de zweep, want ik run zelf een onderneming.
– Door je financiële administratie uit handen te geven, houd je meer tijd om te doen waar je goed in bent.
– Ik leer jou om financiële vrijheid te bewerkstelligen, ook met jouw eenmanszaak!
– Dankzij mijn aanpak krijg je meer inzage in alle geldstromen binnen je bedrijf.

Kortom: maak direct een afspraak en laat mij je helpen bij het vormgeven van je boekhouding en administratie.