Administratie

Je administratie uitbesteden aan een professional

Als ondernemer zou je het liefste de hele dag bezig zijn met het succesvol maken van je onderneming. Plannen bedenken, nieuwe producten ontwikkelen of extra diensten toevoegen. Het is helaas zo dat het leven niet alleen maar bestaat uit mooie plannen maken. Er is namelijk voor elke ondernemer ook nog een administratie die bijgehouden moet worden. Een klusje waar je waarschijnlijk niet naar uitkijkt en die heel wat tijd kost. Maar heb je wel eens overwogen om administratieve hulp in te schakelen? Neem hiervoor vandaag nog contact op met Ingrid van Westen.

Wil jij je administratie uitbesteden?

Administratieve taken… Je zou ze waarschijnlijk het liefste overslaan, alleen kan je dan in problemen komen met je bedrijf. Ingrid van Westen heeft er een passie voor om jou te helpen je bedrijf financieel helemaal gezond te maken en ook zo te houden. Een goede boekhouding is daar een belangrijk onderdeel van. Misschien heb je wel eerder een accountant gehad, maar begreep je niet wat deze persoon je allemaal probeerde wijs te maken. Van Westen spreekt jouw taal, zodat jij je er geen zorgen om hoeft te maken of jullie samen kunnen werken aan het financieel gezond maken van je bedrijf.

Laat Ingrid van Westen je administratie bijhouden voor je

Het doel van je bedrijf moet zijn dat jij met plezier je onderneming laat draaien en dat je hier ook winst bij maakt. Dit is de reden dat Van Westen werkt volgens de Profit First methode. Deze houdt in dat je bij het laten draaien van je bedrijf een aantal reserveringen maakt voor het geld dat er binnenkomt. Deze reserveringen worden gemaakt om ervoor te zorgen dat bepaalde doelen binnen je bedrijf gerealiseerd kunnen worden. Het belangrijkste doel, dat ben jij natuurlijk zelf. Je bent de meest belangrijke werknemer van je eigen bedrijf. Als jij je niet happy voelt of constant stress ervaart, dan heeft dit ook direct een negatieve weerslag op je bedrijf. Vandaar ook dat jouw salaris niet meer hetgene is dat aan het einde van de maand als laatste aan de beurt komt. Per slot van rekening ben jij het waard om goed beloond te worden. Met een goed administratief overzicht zorg jij ervoor dat dit ook daadwerkelijk gebeurt.

Meer weten over Ingrid van Westen en Profit First?

Als je meer wilt weten over wat Ingrid allemaal voor je kan betekenen, over wat Profit First precies inhoudt, dan neem je hier gewoon even contact over op. Dit doe je via het handige contactformulier op deze site, maar ook door gewoon even te bellen of mailen. Ingrid neemt dan met je door wat voor mogelijkheden ze je te bieden heeft en hoe zij ervoor zorgt dat jij je straks helemaal geen zorgen meer hoeft te maken om je administratieve taken. Met Ingrid van Westen en Profit First heb jij straks een bedrijf dat als een trein gaat en werk je met meer plezier dan ooit tevoren aan het succesvol maken van je onderneming!

Contact

Ingrid van Westen - De Winstexpert
Oude Nieuwlandseweg 5
4306 NN Nieuwerkerk
T: 06 - 53 18 38 74
E: info@ingridvanwesten.nl

ingrid-van-westen-certificaat
© 2018 -2024  Ingrid van Westen | Privacy Verklaring  | Algemene Voorwaarden